Viðburðir

Know your rights! Þekktu réttindi þín!

**Íslenska fyrir neðan **
 W.O.M.E.N in Iceland invites you to a free private event for women of foreign origin.

What are my rights in a relationship here in Iceland? What about divorce? How do I protect myself and my residency in case of divorce? What about my children?

Claudia Ashanie Wilson Molloy, a District Court attorney will hold a talk for women of foreign origin about their rights. Claudia will speak of women ‘s rights when it comes to marriage, divorce and in cases of domestic violence in a relationship. She will discuss what very important steps must be taken to protect yourself and your rights to live in Iceland in the event of a divorce due to domestic violence.

Do you know a woman of foreign origin in Iceland who would benefit from this talk? This event is not only for women experiencing abuse or getting divorced, but all women of foreign origin are welcome. Knowledge is power and empowering yourself by knowing your rights as a woman in Iceland is always beneficial. You might be able to help a girlfriend in need.

REGISTER YOUR ATTENDANCE
skra@womeniniceland.is

7th of Oct
Thursday 19:00
Reykjavík

Light refreshments will be served

———————————————

Samtök kvenna af erlendum uppruna bíður þér á ókeypis einkaviðburð fyrir konur af erlendum uppruna á íslandi.

Hver eru réttandi mín í sambandi á íslandi? Ef ég skilja? Hvernig get ég verja mig og minar dvalaleyfi ef ég skilja. Hvað með bornin mín?

Claudia Ashanie Wilson Molloy, héraðsdómslögmaður verður með erindi fyrir konur af erlendum uppruna um réttindi sín. Claudia mun tala um réttindi kvenna þegar það kemur að giftingu, skilnaði og þegar það er ofbeldi í nánu sambandi. Hún mun tala um hvað konur þurfa að gera til að verja réttindi sína til dvalar á íslandi ef upp kemur skilnaður vegna heimilisofbeldis. Þekkir þú konur of erlendum uppruna á íslandi sem myndu græða á þvi að mæta?

Þessi viðburður er ekki bara fyrir konur sem eru að upplífa heimilisofbeldi eða skilnað heldur er þetta opið öllum konum af erlendum uppruna. Þekking er valdefling, að auka þekkingu á réttindum sínum kemur sér alltaf vel. Þú gætir hjálpað vinkonu í vanda.

SKRÁNING
skra@womeniniceland.is

7 okt Fimmtudagur
kl 19:00
Rekyjavík

Léttar veittingar í bóðiYou may also like